072-302 79 83 seo@digattract.se

Att skapa bra annonser är inte alltid så lätt. Den ska locka till nyfikenhet samtidigt som den även måste vara tillräckligt välskriven för att leda till ett klick.

Tänk om du istället kunde se alla olika annonser företag annonserar för på facebook och se vad de gör för att på så sätt göra dina egna annonser ännu bättre.

I min senaste video tar jag Media Markt som ett exempel och visar hur du på ett väldigt enkelt sätt kan se vad de använder för typ av annonser på facebook just nu. Om de använder sig av video, text eller bild och hur deras copy ser ut.

Få fler klick till hemsidan med rätt typ av annons

Företag som Media Markt har lagt många timmar på att skapa annonser som skapar just nyfikenhet och klick till sin hemsida för att köpa annonserad vara eller någonting annat. De vet att har man väl hamnat på hemsidan finns det även en stor chans att man kanske köper någonting annat även om man inte väljer att köpa just den annonserade produkten.

Så genom att titta på större företag som lägger hundratusentals kronor på annonsering varje år kan du lära dig att skriva bättre copy och förhoppningsvis få ett mycket bättre resultat på dina egna annonser.

Du hittar den nya fliken i menyn till vänster på varje företags egna facebooksida.

 

(Bilder på varumärken och namn tillhör respektive företag)


Important This site makes use of cookies which may contain tracking information about visitors. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies.