Logotyper och Grafisk Design

Grafisk design är en mycket viktig del på nätet. Många webbplatser har ofta en tillfredsställande funktion, men det är inte alltid tillräckligt för att uppnå en hög och effektiv försäljning! Vi på Stockholm SEO följer moderna riktlinjer för att se till att vi alltid kan erbjuda den mest eleganta designen i våra tjänster och som samtidigt passar in på kunden grafiska profil. Det ger nöjda kunder samtidigt som man uppnår extraordinära försäljningsresultat. Vi erbjuder omfattande, eleganta och professionella grafiklösningar för alla typer av företag. Våra produkter lämpar sig för tryck och online-publiceringar och på webbplatser. Dessutom producerar vi även webbplatser och webbutiker samt jobbar med sökmotoroptimering. Vi är Stockholms kanske mest kompletta digitala marknadsföringsbyrå, så vi råder dig att titta på våra kompletta erbjudande som du själv kan bygga ihop under skapa hemsida.

[read more=”Klicka här för att läsa mer” less=”Klicka här för att dölja texten”] Våra webbsidor och logotyper är funktionella, effektiva och kreativa. Varje projekt är unikt eftersom varje företag och produkt är unika i sig och vi lyssnar alltid till våra kunder. Det hjälper oss att skapa den perfekta grafiska grafiken och webbdesignen för just deras företag. Trots att det är unika ser vi till att följa alla nödvändigt regler för konstruktion och produktion så det fungerar optimalt på webbplatser och i webbutiker.

Färger bör inte vara alltför “flashy” eller för starka, eftersom våra besökare då får svårt att koncentrera sig och läsa informationen på hemsidan. Det är viktigt att tänka på när det kommer till grafisk design. Den viktigaste informationen såsom telefonnummer och plats på företaget måste vara omedelbart synlig. De flesta personer orkar inte söka en längre period efter den typen av information, utan de lämnar istället hemsidan och söker vidare hos någon konkurrent. Dom i sin tur har kanske telefonnumret på toppen och på grund av det väljer kunden att kontaka dom istället för er. Det är mycket viktigt att den här typen av data är synlig utan att behöva använda skjutreglaget eller klicka på en annan sida för att försöka hitta informationen.

Den grafiska designen hos en logotype bör bland annat innefatta att den är stor och tydlig, eftersom kunderna känner igen logotypen och omedelbart vet vilket företag det är dom har hamnat hos. Detta ger dem en viss tillförsikt. Typsnittet ska vara klart och tydligt oavsett vilken enhet du använder för att logga in. Hemsidan bör optimeras för datorer och mobila enheter – alla telefoner och surfplattor. Typsnittet bör vara tillräckligt stort och tillräckligt fet samt att texten är lättläst. Den grafiska designen för att få kunder att utför vissa saker, t.ex. klicka på en knapp måste också vara tydliga och stå ut, antingen genom färger, form eller text. Den måste vara tillräckligt stor, ha en tydlig call to action och ha ett formspråk som väcker uppmärksamhet. Webbsidorna ska inte vara alltför olika. Det är bra att ha ett par olika färger, men inte mer än 5. Samma gäller för typsnitt (font) och teckenstorlek (titel, underrubrik och klassisk text).

Webbsidorna ska inte vara alltför olika. Det är bra att ha ett par olika färger, men inte mer än 5. Samma gäller för typsnitt (font) och teckenstorlek (titel, underrubrik och klassisk text).

Logo Design

En Logo är förmodligen det första och det största elementet som besökaren ser på din webbplats. Logo design är därför mycket viktigt.

På samma sätt som titeln på en artikel i tidningen – är skapandet av en logotyp eller adress i de flesta fall dyrare än att skriva texter som fångar samma uppmärksamheten som en logotype. Logo design är avgörande, eftersom logotypen kan göra ett bra eller dåligt första intryck, därmed attraherar eller repellerar den nya kunder. Dessutom kommer potentiella kunder minnas din logotyp och även grunda sin bedömning av din professionalism genom just logotypen. Återigen en mycket viktig del i Grafisk design.

På denna sida kan du också hitta våra referenser, som redan bokat tjänster logo design och se konkreta exempel på designade logotyper, designade av vårt team på Stockholm SEO.

Logotyp

Logotypen är också känd som “tecken” – det är ett grafiskt element och troligen den vanligaste tjänsten inom grafisk design. Det är nödvändigt att definiera färg / form, individuella relationer mellan element och bara logotyp när det kommer till grafisk design. En logotyp är förmodligen den viktigaste delen i den grafiska designen eftersom nästan alla företag har en logotyp, som kan ses på olika kontrakt, prislistor och reklammaterial såsom visitkort, handböcker information, etc.

Om du redan har en befintlig produkt, men skulle vilja göra om, modernisera eller återställa en äldre logotyp så är vårt grafiska design team mycket flexibla, vi förstår värdet i en bra kundrelation och vikten av att ha nöjda kunder. Grafiken är också väldigt viktigt när det kommer till logotyp och grafisk design eftersom den hjälper till att skapa en igenkänningsfaktor som går igen i både logotyp och övriga visuella element. Med större företag som Nike, Apple och McDonald´s kan du ofta genom att bara se en färgkombinaton, en mening eller ett typsnitt direkt koppla ihop det med företaget. Det är prov på riktigt bra igenkänning. En logotyp kan utformas för en produkt eller för hela företaget.

Visitkort

Vi tillverkar och designar visitkort som kommer att locka till en hel del uppmärksamhet och som det kommer snackas om!

Naturligtvis innehåller vår webbutveckling även skapandet av animerade eller statiska banners banderoller (känd som bannerannonser), logotyp och mycket annat faller ofta på den punkten. Därför ser vi till att när vi jobbar med den grafiska designen så ska logotyp och alla andra visuella element fungera och se bra ut både digitalt och analogt.

Andra grafiska designtjänster vi erbjuder omfattar grafisk design illustrationer, designa förpackningar till produkter (i detta fall hänvisar vi till vår service – ta bilder av produkter eller 360 graders produktfotografering), skapandet av olika marknadsföringsmaterial för företag (klistermärken för fordon, böcker, kalendrar, t-shirts, lock), genererar bilder för sociala nätverk (Facebook, Twitter, Instagram) förslag till ett elektroniskt nyhetsbrev (e-post, e-postmarknadsföring) etc. Vi kan ta hand om all er grafiska design. Arbetsflödet är mycket enkel – du kommer att bli ombedd att svara på några enkla frågor som rör produkter och dina önskemål och efter det är du snart ägare av en ny logotyp! Du kan också ringa oss på telefonnummer +46 72 302 79 83 eller kontakta oss via mejl på info@stockholmseo.se

[/read]

Kontakta Oss

Önskar du en offert eller mer information? Berätta lite kort om ert grafiska designprojekt så återkommer vi till dig så fort vi kan!

Förfrågan
Sending