070-192 63 81 patric@stockholmseo.se

Om Stockholm SEO

På Stockholm SEO ser vi oss själva som förändrare som bara råkar använda marknadsföring som medel. Vi vill hjälpa företag att lämna avtryck i vår digitaliserade värld genom att generera, konvertera och attrahera. 

Vi vet också att inget företag är det andra likt och därför kan vi heller inte ha tre SEO-Paket som ska passa alla. Tveka därför inte att höra av dig direkt till oss om du känner att något av våra nuvarande SEO-Paket inte skulle passa just dig. 

Vi har SEO-lösningar för alla typer av företag och skulle det vara så att vi känner att SEO inte är ert nästa steg, pekar vi er istället mot vad vi tror kan vara ert nästa steg i er digitala utveckling.

Vi får företag att märkas. Det bara råkar vara digitalt.

Patric Melander på digitalt marknadsföringsevent

Kort om oss på ett mer personlig plan

Patric Melander heter jag som driver Stockholm SEO och MCAW, som själva bolaget heter, och gör detta tillsammans med mitt fantastiska team.

Jag har jobbat med SEO sedan 2015 och vi brinner alla i vårt team för SEO och hur det kan hjälpa företag som ditt att driva in mer trafik och potentiella kunder till er hemsida.

Just känslan av att ha hjälpt ett företag att få fler kunder är det som gör detta så otroligt roligt, och även om det finns en lite självisk sida i att själv må så bra, så kan jag nästan garantera att våra kunder också tycker att det är en fantastisk känsla 😊