070-192 63 81 patric@stockholmseo.se

White Label SEO

Låt oss ta hand om era kunders SEO

Varje SEO-byrå är annorlunda och gör SEO på ett sätt som dem tycker fungerar bäst. Men alla SEO-företag har ett gemensamt mål, och det är att hjälpa företag till bättre synlighet och fler kunder via organisk synlighet på Google och andra sökmotorer.

Likväl som att vi hjälper en kund direkt med deras SEO, erbjuder vi även en White Label SEO-tjänst, där vi hjälper andra företag att hjälpa sina kunder med just SEO.

Fördelen är så klart att ni kan erbjuda era befintliga och nya kunder en helt ny produkt, SEO.
En produkt som dessutom är väldigt eftertraktad och inte behöver mycket presentation innan den får en potentiell kund att bli väldigt nyfiken.

Med vår White Label SEO får ni helt och hållet sätta ert egna varumärke på produkten och marknadsföra den som er egen, men där vi gör själva SEO-arbetet och sköter all rapportering.

Hur vi jobbar med SEO i vår White Label Service

Vi jobbar främst med On-page optimering av kundens hemsida, vilket betyder att vi fokuserar på innehållet och sidorna på kundens befintliga sida.
Många gånger räcker en väloptimerad sida där fokus ligger på relevansen och innehållet kopplat till sökningen och hur väl konkurrenterna har optimerat sina sidor.

Märker man därefter att det fortfarande krävs mer jobb för att kunna ranka på förstasidan av Google så kan det vara så att man även behöver lägga lite fokus på extern inlänkning.

Även om vårt huvudfokus ligger på On-page optimering kan vi även hjälpa till med Off-page (jobba med att få in fler relevanta och bra länkar till hemsidan) optimering när så krävs.

Övriga SEO-tjänster kopplade till våra White Label Paket

Själva On-page arbetet på hemsidan är det absolut viktigaste och där vi lägger vårt största fokus.
Men det finns en del i SEO-arbetet för främst lokala företag samt en del där många försöker gissa sig till vad som kommer att fungera istället för att titta på den fakta som finns.

Låt oss börja med den första.

Google My Business optimering

Google My Business är en tjänst som alldeles för få drar nytta av. Därför är det även en tjänst som vi kan erbjuda i våra White Label paket.

Med Google My Business ser man till att optimera kundens Google My Business så att dem ökar sina chanser att synas på kartresultatet på Google när någon söker efter deras tjänster inom en viss radie där företaget har sin verksamhet.
Detta brukar då resultera i fler telefonsamtal, folk som ber om vägbeskrivningar för att lättare hitta till kunden och fler besök till hemsidan.

Helt enkelt en väldigt kraftfull plattform som alla lokala företag bör använda sig av.

Contentanalys

En minsta lika viktig del som att SEO-optimera en sida är analysarbetet som leder fram till vad och hur mycket optimering som behövs.

Med hjälp av våra Contentanalyser kan vi jämföra kundens sida med dess konkurrenter som i dagsläget rankar på förstasidan för sökordet som kunden önskar ranka för.

Detta är något som enligt vår mening är extremt viktigt, då det handlar om att jämföra faktisk data som Google tittar på och tar med i sin beräkning när det kommer till att ranka en sida för valt sökord. Vi tar alltså bort allt gissande från ekvationen och tittar istället på vad som faktiskt spelar in i arbetet för att ranka så bra som möjligt för valt sökord.

En Contentanalys är något som vi implementerar när vi löpande jobbar med en SEO-kund. Men det är även något man kan sälja till kund som en helt egen tjänst, där kunden sedan själv bestämmer om dem vill utföra implementeringarna själva, eller få hjälp även med dem.

Om detta är något som låter intressant är ni varmt välkomna att höra av er via någon av knapparna nedan. Vi bokar då jättegärna upp ett möte och går igenom mer kring hur vår White Label SEO fungerar.